Internet oplossingen


Uitgangspunt is om zo eenvoudig en goedkoop mogelijke oplossingen te creëren, zodat we de wereld makkelijker kunnen maken. Lees verder wat wij u kunnen bieden

Lees verder

OVER


Vanuit oogpunt dat de wereld steeds complexer wordt en er steeds meer "standaard" oplossingen worden geboden voor internet vraagstukken, denk aan: website-makers als Wix.com of de standaard website generator van iedere provider, willen wij u begeleiden in het vinden van een juiste en passende oplossing.
Wij denken graag met u mee zodat we samen tot een passende oplossing komen

Of u nu op zoek bent naar een goedkope website, een webshop op maat of een app... Wij voorzien in al deze diensten. Een webshop gekoppeld aan een eigen app (Android & IOS), gekoppeld aan een kassa systeem / POS systeem behoort ook tot onze diensten

GOEDKOPE WEBSITE

Wij bieden passende oplossingen voor een eenvoudige en goedkope website. Wilt u uw identiteit online uitbreiden, of is je huidige website aan vervanging toe dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze websites zijn voorzien van alle laatste standaarden. Bekijk ons portfolio voor enkele voorbeelden.

WEBSITE OP MAAT

Heeft u speciale wensen voor uw website, dan ontwikkelen wij deze graag voor u. Misschien wilt u uw eigen website koppelen aan een App, of zijn er functionaliteiten die u graag wilt terugzien: als voorbeeld een online afspraakplanner, of een online agenda? Wij maken altijd gebruik van alle laatste standaarden (Responsive, HTML5, PHP) op website gebied en u kunt later altijd terugkomen voor eventuele vragen.

WEBSHOP

U wilt uw eigen product online verkopen, dan bieden wij hiervoor verschillende pakketten aan. Een webshop gekoppeld aan het betalingsverkeer dat u wenst, variabele verzendkosten, meerdere productopties als maten/kleuren behoren allemaal tot de standaard. Voor Webshops maken wij gebruik van Magento of Woocommerce, afhankelijk van uw wensen.

Contact


UW NAAM

UW E-MAIL

BERICHT

Als u contact op wilt nemen laat dan alstublieft een berichtje achter, zodat wij u kunnen bereiken

U kunt ook gebruik maken
van volgende gegevens

Ron

e-mail: info@rovandesign.nl
tel: +31 (0)493 234 286